Hiep hoi! Nu mijn pakketje van Stampin up! binnen is kan ik dan eindelijk aan de slag. Ik hou van felle kleuren van vind het papier “Kaleidoscope” dan ook ontzettend mooi. Het past helemaal bij mij. Ik koos daarom ook voor een fijne vakantiefoto die tijdens het duiken in Jordanië van ons gemaakt is. We kwamen een ballonvis tegen en op de foto is te zien dat ik nog een stukje achter de vis aan zwem.

Balloonfish Scuba Dive

Ik ben begonnen met een wit vel waarop ik allereerst de achtergrond gestempeld heb, vervolgens heb ik een rand om de foto gemaakt met het zwarte papier en deze vervolgens met een distresser bewerkt. De twee stroken onder de foto heb ik uitgesneden en de rode rand rechts langs de foto is geponst.

Ik heb gebruik gemaakt van verschillende tekst stempels welke ik eerst op wit papier gestempeld heb en vervolgens heb ik deze met een gekleurd papier omkaderd.

 Producten die ik gebruikt heb:

  • Kaleidoscope Designer Series Paper 132995 met een prijs van € 13,25
  • Gorgeous Grunge 130517 met een prijs van € 23,95
  • Perfect Pennants 133230 met een prijs van € 28,95

Wil jij dit papier of deze stempels ook aan jou collectie toevoegen? Dan kun je ze ook bij mij bestellen.

One Thought on “Kaleidoscope – Scuba Dive

  1. Super leuk gedaan zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation